Expodoc verhuist naar Brussel | Expovisie

Expodoc verhuist naar Brussel

Expodoc, het beheersysteem voor beurzen en evenementen, is verhuisd naar een nieuw kantoor en training center in Brussel. Vanuit Brussel kan het Expodoc Team meer inspelen op de internationale groei en voor de Benelux-klanten ligt het kantoor nu centraler.

Karaktervol

Mirela Brkic, Managing Director bij Expo Projects: “Expodoc is de laatste jaren sterk gegroeid, dus werd het tijd voor een nieuwe stek. We hebben gekozen voor een makkelijk bereikbare locatie met voldoende parkeergelegenheid en op een boogscheut van de luchthaven van Brussel. Hierdoor kunnen we onze klanten nog beter ontvangen voor een workshop, opleiding, demo, etcetera. We zochten een karaktervol pand en dat hebben we gevonden. We zijn ervan overtuigd dat onze nieuwe stek voor een positieve vibe zal zorgen en dat we er de nodige inspiratie zullen vinden voor nieuwe toepassingen die het beheer van de beurzen en evenementen zullen vereenvoudigen.”

Vanaf donderdag 9 januari is het Expodoc Team operationeel vanuit hun nieuwe kantoor & training center: Roekhout 19 – 1702 Brussel- België en bereikbaar via het nieuwe telefoonnummer: +32 2 569 77 26.