Nieuwe vakbeurs voor vakbeurzen, congressen en events in België | Expovisie
Expo4Expo

Nieuwe vakbeurs voor vakbeurzen, congressen en events in België

Op 30 september en 1 oktober 2020 vindt de eerste editie van Expo4Expo plaats in de Brabanthal in Leuven. Op deze vakbeurs kunnen professionals alles kopen om beurzen, congressen en events in te richten en te organiseren.

Expo4Expo is een initiatief van Hanne Carmans zelfstandig beursorganisator onder de naam Epic Events in Tessenderlo. “We mikken op een honderdtal standhouders, dertig verschillende productcategorieën en minimaal vijfduizend professionele bezoekers”, vertelt ze.

Absolute primeur

Carmans: “Expo4Expo wordt dé enige vakbeurs waar je materialen kan kopen, hospitality services kan vinden en venues kan bekijken om je eigen beurs, congres of event naar een hoger niveau te tillen. Maar ook om up-to-date te blijven met de laatste trends en technologieën in de sector. Het is een absolute primeur.”

“We richten ons op drie grote groepen: fabrikanten, importeurs, groothandelaars, leveranciers en distributeurs die materialen verkopen voor de organisatie of de inrichting van een beurs, congres of event; hospitality services die diensten leveren om je beurs, congres of event in goede banen te leiden. Ook willen we de verschillende venues in de kijker zetten aangezien ze een heel belangrijke rol spelen in het organiseren van een beurs, congres of event.”