EventSummit beleeft topeditie | Expovisie
EventSummit 2019

EventSummit beleeft topeditie

De 11de editie van EventSummit was de beste in de geschiedenis van de evenementenvakbeurs met bijna 600 exposanten en 5.500 bezoekers. Het eendaagse platform voor de totale evenementenbranche vond plaats op 31 januari in Rotterdam Ahoy.

‘Alles klopte’

Organisator Arjen Lemstra: “We hadden nu voor het eerst het gevoel dat alles klopte. Qua uitstraling, logistiek, indeling vloer. Natuurlijk zijn er altijd verbeterpunten. Er was toch nog een wachtrij van 12 minuten in de ochtend om binnen te komen. Volgend jaar dus minimaal 20 registratiepunten. Maar gezien het minieme aantal mailtjes met ‘klachten’ en opmerkingen, kijken we terug op een prachtige editie”.

“We hebben net de enquête verstuurd en daar gaan we weer kritisch doorheen en waar mogelijk zaken aanpassen”, vertelt mede-organisator Joris Bots. “Er zijn bepaalde ‘Straten’ bijvoorbeeld die we volgend jaar aanraden om niet gezamenlijk als straat te gaan staan, omdat uit de enquêtes blijkt dat het niet optimaal werkt. Zo zijn we elk jaar bezig om onszelf te verbeteren.”

Aftermovie