EV Experience verhuist naar najaar 2020 | Expovisie

EV Experience verhuist naar najaar 2020

De datum voor het evenement voor de elektrische auto EV Experience is opgeschoven van februari naar het najaar van 2020. Door de snelle ontwikkelingen in de sector wil organisator Ervaar Elektrisch het evenement voor een breder publiek toegankelijk maken. In samenwerking met locatie Circuit Zandvoort is besloten voor de data 2, 3 en 4 oktober 2020.

Nieuwe EV’s

Organisator Maarten Pompen ziet hierdoor veel nieuwe kansen. ‘In de tweede helft van 2020 komen er nog eens 15 nieuwe EV’s op de markt, die zich qua verkoopprijs meer richten op het midden- en lagere segment van de EV markt. Hierdoor wordt elektrisch rijden voor een grotere groep bereikbaar. Door middel van het maken van proefritten op een unieke locatie, de juiste workshops verzorgd door Vereniging Elektrische Rijders en het zelf ervaren van diverse veiligheidssystemen alsook autonoom rijden, krijgt onze bezoeker de juiste informatie mee naar huis en een ervaring om nooit te vergeten.’

Bijtellingsregels

Ook versoberen de bijtellingsregels de komende jaren per 31 december voor de zakelijke leaserijder. De EV Experience wil bezoekers helpen om voor het eind van het jaar de juiste keuze te maken voor een elektrische auto.

In het vernieuwde pitgebouw van 3.000 vierkante meter op Circuit Zandvoort zal een breed scala aan diverse EV’s te bewonderen en te ervaren zijn.