Empack sluit af met 6788 bezoekers | Expovisie

Empack sluit af met 6788 bezoekers

Op 4 & 5 april 2007 vond in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch de vijfde editie van easyFairs® EMPACK plaats. Deze tweedaagse vakbeurs telde 324 deelnemende bedrijven op een oppervlakte van 15.000 m². De jaarlijkse ontmoetingsplaats van de verpakkingswereld in Nederland bracht dit jaar 6788 bezoekers op de been.

Op 4 & 5 april 2007 vond in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch de vijfde editie van easyFairs® EMPACK plaats. Deze tweedaagse vakbeurs telde 324 deelnemende bedrijven op een oppervlakte van 15.000 m². De jaarlijkse ontmoetingsplaats van de verpakkingswereld in Nederland bracht dit jaar 6788 bezoekers op de been.

 

Geslaagde vijfde editie

Op 4 & 5 april 2007 stelde easyFairs NV nu reeds voor de 5de maal haar succes-formule easyFairs® EMPACK ’s-Hertogenbosch 2007 voor. De beurs die inmiddels is uitgegroeid naar een vaste waarde binnen de verpakkingsindustrie toonde nogmaals

aan dat zowel groot als klein naast elkaar op de beursvloer kunnen staan dankzij de standaard standopbouw.

Naast de reeds divers vertegenwoordigde branchetakken zoals: verpakkings-machines, -materialen, software, codering, labelling, RFID e.a. ging er dit jaar speciale aandacht naar productontwerp en –design.

Tegelijk met easyFairs® PPT FOOD/IMEFA
Ook dit jaar koos men ervoor om simultaan met de verpakkingsbeurs een 2e aangrenzende vakbeurs te organiseren nl. easyFairs® PPT FOOD/IMEFA (dit in samenwerking met IMEFA). 122 exposanten stelden er hun oplossingen voor het gehele industriële bereidingsproces binnen de voedingsindustrie voor.

 

Editie 2008

De tevredenheid van de exposanten blijkt uit het hoge aantal herinschrijvingen (30%) voor de editie van 2008 die op 9 & 10 april 2008 in de Brabanthallen plaats vindt.

Op vraag van de exposanten worden de hallen in 2008 niet meer opgedeeld in branches zoals nu wel het geval was. Met de online search engine op www.easyFairs.com/EMPACK-NL kunnen bezoekers hun bezoek immers efficiënt voorbereiden door te zoeken op trefwoord of op rubriek.

 

Om een vlotte doorstroom van de bezoekers te garanderen wordt de entree naar de beursvloer aangepast. De hoofdingang wordt de ingang via de Meierijhal (naar de Langstraathal) aangezien men hier over een grotere ruimte beschikt.

 

Eerste editie easyFairs® EMPACK & PPT FOOD Zwolle

Op 14 & 15 november a.s. vindt in de IJsselhallen in Zwolle de eerste editie van easyFairs® EMPACK & PPT FOOD Zwolle plaats. Deze beurs is speciaal gericht op de noordelijke provincies van Nederland.

Door de combinatie van easyFairs® EMPACK met easyFairs® PPT FOOD kunnen de bezoekers aan een dergelijk evenement voor een groot gedeelte van de keten oplossingen en diensten vinden.

 

Informatie over easyFairs®
easyFairs is de toonaangevende organisator van tijdbesparende en kosteneffectieve vakbeurzen in Europa.We maken het voor doelgerichte exposanten en bezoekers gemakkelijk om zaken te doen in een specifieke en professionele omgeving.Het hoofdkantoor van easyFairs bevindt zich te Brussel, van waaruit vestigingen worden gerund in België, Denemarken, Frankrijk, Duitsland, Nederland, Zweden, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk.easyFairs brengt de vakbeurs naar het hart van de markt.Meer informatie kunt u vinden op www.easyFairs.com.