Empack en Packaging Innovations groeit | Expovisie

Empack en Packaging Innovations groeit

De Empack en Packaging Innovations beurzen voor professionals in de verpakkingsindustrie, hebben dit jaar meer dan 3.700 bezoekers getrokken. Dit is een stijging van 30 procent tegenover de vorige editie in Brussels Expo. De twee verpakkingsevents vonden tegelijkertijd plaats op 23 en 24 oktober in de Nekkerhal-Brussels North.

Get Smart (in) Packaging

Op woensdag 23 oktober werden de Get Smart (in) Packaging awards, Greener Packaging awards en Trends Gazellen Packaging awards uitgereikt. Met die prijzen worden Belgische bedrijven gelauwerd die ieder op hun terrein een belangrijke verpakkingsinnovatie hebben gelanceerd. Op de eerste editie van het Get Smart (in) Packaging event waren 125 aanwezigen tijdens de uitreiking en het gala diner in de Nekkerbox.

Het seminarieprogramma met zo’n 20 sprekers rond de thema’s Circulaire Economie, Duurzaamheid en Verpakkingsdesign verwelkomde meer dan 700 bezoekers. Ook was er het RetailDetail Food Congress met 120 retailers.

Empack Wallonië 2020

Op 28 en 29 oktober 2020 vindt Empack opnieuw plaats in de Nekkerhal-Brussels North. Om de verpakkingsindustrie in Wallonië ook een commercieel klankbord te geven, lanceert organisator Easyfairs in 2020 ook Empack Wallonië. Dit ééndags netwerkevent vindt plaats op 26 mei 2020 in Namur Expo.