Ellen Smeenk weer genomineerd | Expovisie

Ellen Smeenk weer genomineerd

Vraag niet waarom, maar Ellen Smeenk partner van Rick Smeenk Stand- en Interieurbouw in Almere, is opnieuw genomineerd als zakenvrouw van het Jaar. Een herhaling van zetten van vorig jaar, toen zij ook genomineerd was, maar niet tot de finale doordrong. Vraag niet waarom, maar Ellen Smeenk partner van Rick Smeenk Stand- en Interieurbouw in Almere, is opnieuw genomineerd als zakenvrouw van het Jaar. Een herhaling van zetten van vorig jaar, toen zij ook genomineerd was, maar niet tot de finale doordrong. 

Nieuw spel, nieuwe kansen?

 

Ellen: “Ach dat spel is leuk. Meedoen is belangrijker dan winnen, om het wat Olympisch uit te drukken. Allereerst is re de eer. Want natuurlijk ben ik er wel trots op om genomineerd te zijn. Maar daarnaast is het uitstekend voor je netwerken. Interessante contacten. En afgelopen jaar hebben we de nominatie gekoppeld aan de opening van ons nieuwe centrum van vergader- en exporuimte bij ons bedrijf in Almere Buiten. Daar hadden we een trendwatcher en europarlementariër Corien Wortman voor uitgenodigd. Uit die gesprekken kwam weer het initiatief voor van een bezoek aan het Europarlement in Brussel. Dus het heeft nogal wat impact gehad.”

 

Gaat er iets veranderen als je straks de finale gaat bereiken?

 

“Veranderen is een continu proces. Daar hoef je geen finale voor te halen. Als ondernemer ben je immers voortdurend gefixeerd op de kansen die zich dagelijks voordoen.”