‘Eigenlijk komen we van die andere beurs…’ | Expovisie

‘Eigenlijk komen we van die andere beurs…’

Wie: Pierre & Muriel Lhoas, Les Jardins de Vertumne in Ohey

Waar: All4Home [vakbeurs voor decoratieartikelen | Flanders Expo, Gent]

Missie: “Artikelen zoeken voor verkoop op onze herfst- en winterevenementen. Kijken wat er zich ontwikkelt inzake groenvoorziening.”

Quote: “We hebben een bedrijf dat privétuinen en groengebieden aanlegt en onderhoudt. In onze eigen tuin organiseren we jaarlijks zes thema-evenementen waar vele honderden bezoekers op af komen. Daar bieden we planten en groenten uit eigen kweek te koop aan, maar ook leuke accessoires en decoratieve objecten die we inkopen. Op All4Home hebben we heel wat spulletjes gezien die perfect geschikt zijn voor het Pompoenfeest of de Kerstmarkt, maar bestellen doen we niet altijd meteen. We hebben straks nog een terugreis van bijna twee uur. Dan kunnen we bepraten wat we later deze week bestellen.”

“Als mensen die leven van, met en in de natuur hebben we weinig vrije tijd. Vandaag was onze eerste vrije dag van 2014 en dus hebben we de kinderen meegenomen. Het was best wel een vermoeiende dag voor hen: eerst naar Florall om hoogte te nemen van wat er nieuw is in de wereld van bloemen en planten en dan naar All4Home, op zoek naar geschikte decoratiespulletjes.”

Ontdekt: “Op Florall vond ik de rollen plantentapijt per strekkende meter een geniale vondst. Op All4Home was ik gecharmeerd door een collectie handgemaakte eenden in bamboe.”