EFKA op de EuroShop | Expovisie
EFKA op de EuroShop

EFKA op de EuroShop

Van 16 – 20 februari presenteert EFKA haar collectie textielframes op de EuroShop 2020 in Düsseldorf. Dit is ‘s werelds grootste retailbeurs. Bezoekers van de EuroShop kunnen inspiratie op doen in 17 verschillende hallen op 8 verschillende dimensies.

‘Je kunt het zo gek niet bedenken en het is er. De EuroShop is een beleving op zich’, aldus Ids Boersma van EFKA uit Drachten.

‘Onze textielframes worden steeds vaker toegepast in winkelinterieurs en beursstands. Daarom is de EuroShop dé plek om te laten zien wat de onbegrensde mogelijkheden zijn van onze frames voor het creëren van een eyecatching beleving in winkel- en standconcepten’, gaat Boersma verder.

‘Het is onze eerste keer dat we op de EuroShop staan. De aankomende weken gaan we via LinkedIn laten zien hoe EFKA zich voorbereidt. De stand wordt geheel in eigen beheer gebouwd. Ook wordt het mogelijk om vooraf afspraken in te plannen, zodat we alle tijd voor onze klanten hebben. Dus wilt u EFKA bezoeken tijdens de EuroShop? Volg ons dan via LinkedIn en maak binnenkort een afspraak.’

Wanneer: 16-23 februari 2020
Locatie: Merkur Spiel-Arena
Adres: Messeplatz, 40474 Düsseldorf, Duitsland
Stand: C30-Hal 05