Eerste voorjaarseditie Bike MOTION trekt 41.376 bezoekers | Expovisie
Bezoekers op Bike Motion Benelux voorjaar 2018

Eerste voorjaarseditie Bike MOTION trekt 41.376 bezoekers

De eerste voorjaarseditie van Bike MOTION in Utrecht heeft 41.376 bezoekers getrokken. De beurs werd naast E-bike Xperience en de Fiets en Wandelbeurs georganiseerd en een ticket voor een van deze events, gaf ook toegang tot de andere twee. Bike MOTION vond plaats van 2 tot en met 4 maart in de Jaarbeurs.

Door verhuizing van Bike MOTION Benelux van het najaar naar het voorjaar vindt de beurs een natuurlijke aansluiting op het fietsseizoen. In de oude situatie werden in het najaar prototypes van innovaties gepresenteerd. Door te verhuizen naar het voorjaar zijn de innovaties direct te testen en te koop in de markt. De focus is verlegd naar de consument waardoor de vakdag op maandag is vervallen.

Sportieve fietsers

De bezoeker kon vanuit één centraal punt alles vinden op het gebied van sportief fietsen, e-bikes, wandelen en reisbestemmingen. Bike MOTION Benelux is er voor de sportieve fietser en presenteerde de nieuwste racefietsen en mountainbikes, accessoires, kleding, sportvoeding, aanbieders van fietsvakanties en alles om de eigen prestaties te verbeteren. Er waren twee grote testparcoursen voor mountainbikes en racefietsen.

De volgende editie van Bike MOTION Benelux vindt plaats van vrijdag 1 maart tot en met zondag 3 maart 2019, samen met E-bike Xperience en de Fiets en Wandelbeurs.