Easyfairs verwerft portfolio Textirama | Expovisie
Textirama overgenomen door Easyfairs

Easyfairs verwerft portfolio Textirama

Easyfairs België en Textirama zijn tot een akkoord gekomen over de overname van het portfolio en het organisatieteam van Textirama. Beide verhuizen naar Easyfairs, waar een nieuwe B-to-B business unit ‘Textiles, Interior & Design’ gecreëerd wordt.

De vakbeurzen Intirio (interieur- huishoudtextiel), MoOD (wand- en meubeltextiel) en Indigo Home Edition (textielontwerp) zijn ondertussen uitgegroeid tot de belangrijkste marktontmoetingen voor specifieke segmenten in de meubel- en textielbranche. MoOD is internationaal het evenement voor al wie meubilair en wanden met textiel bekleedt, Indigo Home brengt de toonaangevende ontwerpers van interieurtextiel samen en Intirio is vandaag een vakbeurs die ook inkopers uit Frankrijk en Nederland kan bekoren.

Ietwat vreemde eend in de bijt is de Goed Gevoel Ladies Fair, een belevingsevent voor vrouwen in samenwerking met het magazine Goed Gevoel van De Persgroep, waarvoor Textirama sinds een vijftal jaar uitvoerend producent is.

Patrick Geysels

Patrick Geysels, jarenlang de bezieler én het gezicht van de Textirama-evenementen, komt aan het hoofd van de nieuwe business unit en ziet in de deal nieuwe kansen: “In een snel veranderend beurslandschap zoeken we continuïteit en professionaliteit. Binnen een organisatie als Easyfairs vinden we de schaalvergroting die we nodig achten om verder te kunnen groeien.”