Easyfairs Evenementenhal investeert deze zomer in haar locatie Gorinchem | Expovisie

Easyfairs Evenementenhal investeert deze zomer in haar locatie Gorinchem

Beursorganisator Easyfairs Evenementenhal investeert zomer 2018 in vernieuwing van haar locatie Gorinchem. Het volledige parkeerterrein wordt opnieuw ingericht met 200 extra parkeerplekken en het terrein krijgt deels een nieuwe asfaltlaag. Ook worden de in- en uitritten heringericht ten behoeve van een vlottere doorstroming. Verder wordt de beurshal aan de A15 voorzien van een nieuw energiezuinig aircosysteem.

Visit the future

Voor elektrische rijders beschikt het vernieuwde parkeerterrein over meerdere nieuwe Tesla laadpalen en Ecotap laadpalen. “Dat past bij onze visie Visit the future. We stimuleren onze bezoekers en klanten om net als ons groen en milieuvriendelijk bezig te zijn. Daarnaast investeren we in een nieuw energiezuinig aircosysteem, waardoor onze klanten en bezoekers op ieder moment van het jaar verzekerd zijn van een vriendelijk klimaat in de beurshal”, aldus Jeroen van Hooff, ceo van Easyfairs Evenementenhal.

De eerste werkzaamheden zijn reeds gestart. De oplevering van het nieuwe parkeerterrein staat gepland op 17 augustus 2018,  voor de start van het nieuwe beursseizoen dat in Gorinchem op 26 augustus wordt afgetrapt met TrendZ.