Easyfairs Director Event Services bij Brabanthallen gestart | Expovisie

Easyfairs Director Event Services bij Brabanthallen gestart

Gerbrig Reitsma is met ingang van 1 september 2018 als Hoofd Projectmanagement aan de slag gegaan bij Brabanthallen ’s-Hertogenbosch, onderdeel van Libéma Beurzen & Evenementen. Reitsma werkte voorheen bij Easyfairs als Director Event Services “Ik ben begonnen bij een leverancier voor evenementen, toen als zelfstandige een aantal jaren actief geweest, vervolgens bij organisator Easyfairs terecht gekomen om nu over het hek te klimmen om bij een locatie aan de slag te gaan”, aldus Reitsma.

Easyfairs

Reitsma werkte in totaal 7 jaar voor Easyfairs waar ze begon als Operationeel manager. Eind augustus nam ze hier afscheid van de 9 teamleden die ze aanstuurde. Een van de redenen was dat Easyfairs hard gegroeid was sinds het bedrijf in 2016 Evenementenhal had overgenomen. Gerbrig: “Het was tijd voor iets anders. Als er twee culturen samen komen, moeten ze naar elkaar toe groeien. Hierdoor veranderde toch de sfeer en toekomstvisie en voelde het voor mij niet meer als thuiskomen”.

Gerbrig is gewend de totale realisatie van een (vak)beurs op zich te nemen. In de functie van Hoofd Projectmanagement bij de Brabanthallen, ofwel Libéma Beurzen & Evenementen divisie Zuid+West waar 7 locaties onder vallen, is ze eindverantwoordelijk en daar houdt ze van. “De operatie is soms een onderschoven kindje, maar zo’n essentiële schakel, die horen vertegenwoordigd te zijn op het hoogste niveau.”