Dutch Pork Expo verhuist naar Brabanthallen | Expovisie
Dutch Pork Expo 2021 naar Brabanthallen

Dutch Pork Expo verhuist naar Brabanthallen

Dutch Pork Expo naar Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch. De eerste editie in de Brabanthallen vindt plaats op dinsdag 26 en woensdag 27 januari 2021.

In 2019 vond de allereerste editie van Dutch Pork Expo plaats in Evenementenhal Venray. Vanwege het coronavirus mocht de vakbeurs voor de varkenssector dit jaar door overheidsmaatregelen niet doorgaan.

Coronamaatregelen

Alle denkbare protocollen en coronamaatregelen staan klaar om Dutch Pork Expo op een veilige en verantwoorde wijze door te laten gaan. Ook na de laatste persconferentie staat de overheid het organiseren van onder meer beurzen en congressen toe. Beurzen zijn de aanjagers voor het herstel van de economie, stelt beursorganisator Easyfairs. Ook zijn de veiligheidsprotocollen van Easyfairs positief beoordeeld door de lokale autoriteiten en de veiligheidsregio.

Protocollen SGS gecertificeerd

Verder heeft Easyfairs succesvol haar eerste vakbeurs sinds de corona-uitbraak weer georganiseerd. Tijdens deze beurs in Evenementenhal Gorinchem zijn alle gezondheids- en veiligheidsprotocollen van Easyfairs succesvol beoordeeld door SGS, de wereldleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering. Deze protocollen worden ook ingezet voor Dutch Pork Expo.

Lucas van’t Hof, Head of Agriculture van Easyfairs: “Omdat we alles-op-alles zetten om de meest veilige plek te zijn om samen te komen en zaken te doen, gaan we met de samenwerking met SGS verder dan elke andere beursorganisatie. Deze zorgvuldigheid zorgt er dan ook voor dat de lokale autoriteiten ons blijven steunen.”