De Roeve groep brengt virtueel eventplatform onder in XPO.world | Expovisie
XPO World logo

De Roeve groep brengt virtueel eventplatform onder in XPO.world

De werkzaamheden en diensten onder de labels i-XPO en Eventbacking van De Roeve XPO zijn sinds 1 november 2020 ondergebracht in de nieuwe vennootschap XPO.world BV. Mede door het succes van het virtuele event platform en om in de toekomst continuïteit te kunnen waarborgen, ligt de volledige focus in dit nieuwe bedrijf op het faciliteren van fysieke, virtuele en hybride beurzen, congressen en events.

Ook in Nederland

Het team van XPO.world bestaat uit de vertrouwde gezichten Dirk van Bouchout en Kristof Van Dael, versterkt met Maurice de Winter die de dagelijkse leiding op zich neemt. XPO.world zal zich naast thuismarkt België actiever op de Nederlandse markt richten om organisatoren te faciliteren bij de realisatie van hun fysieke en/of virtuele beurzen, congressen en events in Europa.

De Roeve XPO gaat zich volledig toeleggen op de verhuur van de technische diensten en producten zoals stroomverdeling in hallen, plaatsing van stroompunten op de stands, (stand)verlichting, rigging, truss constructies en audiovisuele onderdelen. Dit vertrouwde ervaren team, onder leiding van Peter Waerniers en aangevuld met de ervaring en kennis van specialisten in Nederland, biedt nu ook actief haar technische diensten en producten op de Nederlandse markt aan.

De Roeve groep

XPO.world en De Roeve XPO zijn twee van de negen bedrijven die behoren tot De Roeve groep, opricht in 1991 door Koen De Roeve. Een financieel stabiele groep, waarvan de kracht schuilt in de complementariteit van de specialisaties: samen vormt de groep één autonoom kenniscentrum waarvan het resultaat sterker is dan de som van de delen.