De Leveranciersdagen opent het beursseizoen in de Benelux | Expovisie
De Leveranciersdagen eerste vakbeurs in de Benelux

De Leveranciersdagen opent het beursseizoen in de Benelux

De Leveranciersdagen is de eerste vakbeurs in de Benelux die het traditionele najaarsseizoen opent. Alle ogen zijn op deze beurs voor de promotionele sector gericht na een half jaar van stilstand in de beurzenbranche.

Op 2 en 3 september vindt de negende editie van De Leveranciersdagen plaats in Expo Houten. Een vakbeurs waar suppliers van promotionele artikelen en diensten exposeren en distributeurs van deze producten de bezoekers zijn. Kortom, een typische vakbeurs waar vakbezoekers komen om te netwerken met collega’s en leveranciers en waar men op zoek gaat naar nieuwe producten en diensten.

Uitgebreid coronaprotocol

Vanzelfsprekend hanteert de eerste vakbeurs van het nieuwe seizoen een uitgebreid corona-protocol. De bezoekers moeten zich vooraf registreren en zich aanmelden voor een specifiek tijdslot. Bij binnenkomst wordt van iedere bezoeker de temperatuur gemeten, om te garanderen dat men koortsvrij is. Verder zijn er bredere gangpaden en looprichtingen ingesteld zodat iedereen zich makkelijk aan de anderhalvemeterregel kan houden en zijn er op diverse plaatsen de mogelijkheid om je handen te desinfecteren. Bovendien deelt de organisator gratis mondkapjes uit.

Grote behoefte

Beursorganisator Het Portaal Uitgevers en beurslocatie Expo Houten zijn ervan overtuigd dat het mogelijk is om op deze manier veilig een vakbeurs te organiseren, die voor alle partijen succesvol kan zijn. De organisator heeft in juli nog onderzoek laten uitvoeren waaruit bleek dat (potentiële) bezoekers grote behoefte hebben aan face-to-face contact met vakgenoten. Verder is de beursvloer goed gevuld met 140 deelnemende bedrijven.