Contact NL | Expovisie

Contact NL

Dinsdag 13 juni vond "Contact NL Media-ICT-Finance" plaats in de Amsterdam Arena.
"Contact NL" is het jaarlijkse platform van Flevum Forum Network (www.flevum.nl ), Nederlands” snelst groeiende zakelijke netwerkorganisatie, die sinds 2005 ook actief is in België. Flevum is regionaal georganiseerd, maar heeft een landelijke dekking. Leden kunnen daardoor vanuit de eigen ”thuismarkt” op buitengewoon efficiënte en effectieve wijze contacten leggen met bedrijven in Nederland en België.

De grote zomer businessmeeting van Contact NL in de Amsterdam Arena stond dit jaar in het teken van entrepreneurschap in de branches media, ICT en finance. Contact NL meetings zijn gebaseerd op de behoefte aan het delen van kennis en het uitbreiden en versterken van de businessomgeving van elke onderneming. De ca. 3.000 deelnemers en 300 exposanten werden getracteerd op een imposant evenement, vol met interessante sessies en sprekers van naam, als Prof.Dr. Willem Vermeend, Charles Groenhuyzen, Joop Wijn en vele anderen. De dag staat onder voorzitterschap van de bekende trendwatcher Richard Lamb.

Hesta Exhibitions tekende voor de opzet en het bouwen van de in totaal 300 (!) stands die allemaal op het speelveld van de Amsterdam Arena werden gesitueerd.  Op www.contactnl.com vindt u verdere informatie over dit evenement.