CLC-Vecta zet belangrijke stap in naamswijziging | Expovisie
Yoin als nieuwe naam voor CLC-vecta wordt voorgelegd aan de leden

CLC-Vecta zet belangrijke stap in naamswijziging

CLC-Vecta heeft op haar nieuwjaarsevent een belangrijke stap gezet in het proces naar een nieuwe naam voor de vereniging. Het voorstel voor de naam ‘Yoin’, met als onderschrift ‘the event community’, is door de op 22 januari in de Amsterdamse NDSM Loods aanwezige leden met enthousiasme ontvangen. Het bestuur kan daarmee de vervolgstappen zetten om te komen tot de introductie van de nieuwe naam.

Yoin

“De naam ’Yoin’ is de uitkomst van een uiterst zorgvuldig doorlopen proces, waarin de tijd is genomen om met leden tot een nieuwe naam te komen. Voorop staat dat onze leden zich herkennen in de nieuwe naam, dat hij past bij waar wij en onze leden voor staan en dat hij toekomstbestendig is”, aldus Riemer Rijpkema, directeur van CLC-Vecta.

Bestuurslid Eline Deijs (RAI Amsterdam): ’Yoin is een samenvoeging van ‘You’ en ‘Join’. Het is een naam die invulling geeft aan de ambities van onze vereniging en bevestigt waar we voor staan. Met de community samen aan de slag, meedoen en delen.’

Feedback

“We hebben de naam getoetst bij de leden, hij is goed ontvangen, nu is het aan ons om met de feedback van de leden aan de slag te gaan voor de verdere ontwikkeling van het logo, de bijbehorende huisstijl en te gebruiken domeinnamen en extensies”, aldus Deijs. “De verdere terugkoppeling aan de leden daarvan volgt in de komende Algemene Ledenvergadering in mei van dit jaar waar we dan definitieve knopen doorhakken.”

CLC-Vecta directeur Riemer Rijpkema zet in zijn column in de voorjaarseditie van Expovisie de vernieuwde aanpak van de branchevereniging uiteen.

Foto: Seijbel Photography