CLC-VECTA platformbijeenkomst Beurzen bij Scania Production Zwolle | Expovisie

CLC-VECTA platformbijeenkomst Beurzen bij Scania Production Zwolle

Hoe lean is jouw organisatie? Deze vraag staat centraal tijdens de CLC-VECTA platformbijeenkomst Beurzen op 9 april bij Scania Production in Zwolle. Het efficiënte en effectieve productieproces van Scania dient daarbij als inspiratie voor de beurzenbranche.  

Scania is koploper waar het gaat om het zo en effectief mogelijk inrichten van het totale productieproces. Werkelijk iedere schakel in dit proces is zodanig ingericht dat er optimale balans is ontstaan tussen de juiste werving, training en inzet van medewerkers en de productie. Met deze bedrijfsfilosofie weet Scania te excelleren in assembleren.

De beurzenbranche blijft nog steeds een (zeer) traditioneel karakter houden, terwijl de wereld er omheen in hoog tempo verandert. Het publiek en haar gedrag verandert, de beursformats staan onder druk en hebben het moeilijk en dan laten we de invloed van social media nog maar even buiten beschouwing.

Juist nu is het zaak te bespiegelen en te zien waar verbeteringen kunnen worden doorgevoerd en waar je slimmer kunt ondernemen. Verbeteringen en vernieuwingen die je in staat stellen je performance nog meer inhoud te geven en medewerkers beter te laten presteren. Bijeenkomsten als deze reiken handvatten aan hoe hier succesvol mee aan de slag te gaan en bieden voldoende aanknopingspunten om vast te stellen of dat de ingeslagen weg moet worden vervolgd of heroverwogen.

Kortom, voldoende reden om je te laten verbazen en inspireren op dinsdag 9 april in Zwolle.

Inschrijven kan hier

 

Programma

12:45 uur  Ontvangst bij Scania Production Zwolle B.V.

13:15 uur  Welkom en bedrijfspresentatie Scania (Thema lean/SPS)

14:00 uur  Fabrieksrondleiding

15:15 uur  Verplaatsing naar Hotel Mercure Zwolle (eigen vervoer)

15:45 uur  Groepsworkshops over hoe LEAN toe te passen op de waardeketen in de beurzenbranche

17:00 uur  Samenvatting Frits de Vries van LeanEnt

17:30 uur  Netwerkborrel