Circuit Zandvoort decor voor elektrisch proefrijden | Expovisie

Circuit Zandvoort decor voor elektrisch proefrijden

Het circuit Zandvoort wordt niet alleen verbouwd voor de komst van Formule 1 maar ook voor de eerste EV (Electric Vehicle) Experience van 21 tot en met 23 februari 2020. Het evenement dat georganiseerd wordt door Ervaar Elektrisch, biedt een overzicht van het actuele aanbod van elektrische voertuigen, er is de mogelijkheid tot het maken van proefritten op het circuit en er zijn workshops over alle facetten van elektrisch rijden.

Zoevende EV’s

Geen brullende motoren en benzinedampen, maar voorbij zoevende EV’s, E-Bikes, scooters en steps. Pitboxen worden omgebouwd tot Pop Up stores waar automerken en toeleveranciers hun eigen garage ter beschikking hebben om uitleg te geven over hun nieuwste modellen. Bij deze experience blijft het niet bij kijken, want je kunt zelf plaats nemen achter het stuur om te ervaren hoe deze auto’s rijden en welke technologie ze aan boord hebben. Door verschillende workshops van onder meer de Vereniging Elektrische Rijders, ontvangen gasten alle kennis om het elektrisch rijden te omarmen.

Net verbouwd

Het net verbouwde circuit van Zandvoort opent voor het eerst haar deuren voor de EV Experience. De focus op de eerste dag ligt op de zakelijke markt waar de fleet manager, taximarkt, overheden en bedrijven welkom zijn. In het weekend opent de EV Experience haar deuren voor iedereen met interesse voor of met plannen om de overstap naar elektrisch rijden te willen maken.