Bijna 20.000 bezoekers op de Noord-Nederlandse Landbouwbeurs | Expovisie

Bijna 20.000 bezoekers op de Noord-Nederlandse Landbouwbeurs

De 22e editie van de Noord-Nederlandse Landbouwbeurs is door bijna 20.000 bezoekers uit binnen- en buitenland bezocht. De beurs met vier uitverkochte beurshallen vond plaats van 12 tot en met 15 december 2018 in het WTC Expo te Leeuwarden.

Echte dieren

Eén van deze vernieuwende elementen dit jaar waren de kruislingkalveren, de eerste echte dieren ooit aanwezig op de Landbouwbeurs in Leeuwarden. Daarnaast hebben bezoekers een kijkje kunnen nemen op het nieuwe plein Het Jong Gebruikte Machines Plein. Hier werden gebruikte trekkers en machines van diverse deelnemers getoond. Ook nieuw was de Workshop Arena met lezingen en workshops.

“De deelnemers van de Landbouwbeurs zijn positief gestemd over de 22e editie en de eerste bedrijven zijn weer voornemens deel te nemen aan de volgende editie. Ook over de bezoekers zijn de deelnemers erg te spreken. Er waren veel gerichte bezoekers welke met een specifiek doel de beurs bezochten. We zijn met zijn allen erg trots op de beurs welke we gezamenlijk hebben neergezet en kijken nu al uit naar de volgende editie in 2020,’ aldus de organisatie.