Bezoekersaantal MOTORbeurs Utrecht gegroeid | Expovisie

Bezoekersaantal MOTORbeurs Utrecht gegroeid

De 36e editie van MOTORbeurs Utrecht die van 20 tot en met 23 februari plaatsvond in de Jaarbeurs, heeft bijna 90.000 motorliefhebbers getrokken. Dat is 11 procent meer dan vorig jaar. Bezoekers beoordeelden de beurs gemiddeld met een 8,1.

Testritten

Het beursoppervlak  besloeg in totaal 65.000 vierkante meter met daarop veel van wat de motorbranche te bieden heeft. In totaal waren deze editie zestien motor- en scooterimporteurs aanwezig in de importeurshal, die samen 24 motormerken vertegenwoordigen. Voor het tweede jaar konden motorfanaten hun droommotor testen op het overdekte testparcours. Er zijn in totaal 6.000 testritten gemaakt, zo’n 1.000 meer vergeleken met vorig jaar.

Electrocross

Ook hebben 1.850 bezoekers deelgenomen aan de nieuwe activiteit Electrocross waarbij er op elektrische motorfietsen gecrost kon worden. Verder konden liefhebbers zonder motorrijbewijs bij BOVAG Try the Bike hun eerste motormeters maken. Bezoekers die tussen de vorige en deze editie van MOTORbeurs Utrecht hun motorrijbewijs gehaald hadden, kregen de mogelijkheid om het event op de donderdag gratis te betreden. Hier kwamen ruim 1.250 kersverse motorrijders op af.

MOTORbeurs Utrecht 2021 vindt plaats van 18 tot en met 21 februari 2021.