Bezoekersaantal Gastvrij Rotterdam gegroeid | Expovisie

Bezoekersaantal Gastvrij Rotterdam gegroeid

Precies 16.303 vakbezoekers bezochten van 23 tot en met 25 september 2019 de 7e editie van Gastvrij Rotterdam in Rotterdam Ahoy. Dat is een stijging van 14,3 procent ten opzichte van een jaar geleden. Er waren ruim 500 leveranciers van food en non-food aanwezig en het aantal vierkante meters beursoppervlakte breidde zich uit naar vijf uitverkochte beurshallen.

Nieuwe themapleinen

Bezoekers konden zich drie dagen lang oriënteren op de belangrijkste ontwikkelingen op horecagebied en werden uitgenodigd om deel te nemen aan wedstrijden, uitreikingen, proeverijen, masterclasses en demonstraties. Er waren verschillende nieuwe themapleinen waarin sterrenchefs acte de présence gaven zoals Horeca Netwerk Meet up Paviljoen, het Cocktails & Beans © Paviljoen en het Vegan Taste Lab.

Robèr Willemsen, Landelijke voorzitter KHN: “Het is voor ons heel belangrijk om partner te zijn van Gastvrij Rotterdam. We zijn een landelijke brancheorganisatie waar alle segmenten van de horeca terugkomen. Die segmenten zie je ook allemaal op Gastvrij Rotterdam. Je ziet heel duidelijk dat deze beurs in de loop der jaren groot is geworden, dat de standhouders veel effort stoppen in een mooie stand met een goede uitstraling en dat dwingt de organisatie ook af.”

Finales

Ook konden er finales bijgewoond worden, zoals de World Cup Oyster Opening, de Nederland Finale van de Bocuse d’Or, de Young Chef Award, de AD Gouden Pollepels en Het Glazen Kalf.