Vakbeurs Totale Voetverzorging

De Vakbeurs Totale Voetverzorging is hét b-to-b evenement voor pedicures, podologen en podotherapeuten met veel noviteiten en de mogelijkheid om direct inkopen te doen. Vele exposanten tonen hier hun producten en materialen, waaronder veel nieuwigheden. Op deze vakbeurs kun je deze bekijken en beleven. Waar ben jij naar op zoek voor jouw activiteiten als voetverzorger? Welke nieuwe oplossingen worden er aangeboden voor problemen die je ziet bij jouw klanten? Hier ontdek je het allemaal.

Lezingen

Tijdens de Vakbeurs Totale Voetverzorging zullen er twee zeer interessante lezingen gehouden worden en zal er door Total Health, een aantal workshops gegeven worden. Het programma is op zowel zaterdag, als zondag gelijk. Om 13.30 uur zal er een lezing gegeven worden over het Broodfonds. Spreker is René Albers (trainer, coach en presentator) Om 14.30 uur zal Toos Mennen alles vertellen over vier specialistische technieken:
  1. drukverdeling door middel van diverse materialen
  2. nagelreparatie met zowel gel als acryl met diverse indicaties
  3. nagelregulatie door middel van nagelbeugels
  4. het vervaardigen van een orthese

Workshop VoetreflexPlus

Bezoekers kunnen tijdens de beurs een workshop VoetreflexPlus™ massage volgen voor 5 euro. Dit inschrijfgeld wordt geheel gedoneerd aan de Stichting Podiatria Kosovo.