MoOD+Indigo

Exposanten op MoOD zijn producenten die stoffering, raam- en wandbekleding voor de residentiële en kantoormarkt leveren. Bezoekers zijn leidinggevenden en professionals op het gebied van design en styling. Medewerkers van bedrijven die optreden als selecteur, groothandel, handelsagent, importeur en exporteur en meubelfabrikant, die verantwoordelijk zijn voor design, interieurdecoratie en productontwikkeling.

Technisch textiel

Bij het segment MoOD Tech draait alles om technologie en technisch textiel, nieuwe en traditionele productieprocessen van nieuwe materialen tot handwerk en baanbrekende materialen voor interieurtoepassingen. In de Launch Pads vind je startup-bedrijven en -ontwerpers. Het is de plek waar je nieuw talent kunt vinden voor je team, nieuwe productiemethoden, nieuwe materialen, freelancers voor speciale projecten of eenmalige commissies, printinnovaties, nieuwe concepten die rijp zijn om zich te ontwikkelen tot productie en zelfs nieuwe leveranciers die je niet kende waar je naar op zoek was.

Indigo

Op Indigo maak je kennis met meer dan 100 internationale studio's voor structuur- en patroonontwerpen, zoals wevers, drukkers, bewerkers van decoratieve stoffen, bed-, tafel- en badlinnen, grootwinkelbedrijven, gespecialiseerde distributeurs, fabrikanten van vloer- en wandbekleding, grote huisdecoratiemerken, ontwerpers en ontwerpconsultants.