Massage-ComplementairVakbeurs

EVENT voor iedere zorgprofessional die geinteresseerd is in holistische geneeswijze en natuurgeneeskunde. Voor zij die de mens als één geheel zien, met aandacht voor de achtergronden en de ontstaanswijze van de klachten, zowel op lichamelijk, geestelijk als psychosociaal vlak.

Blijf leren

Meesterschap bestaat uit de combinatie van kennis, kunde en heel veel jaren training. Als je denkt alles te weten val je in routine. Door regelmatig bij te scholen, behoud je het besef dat je nooit uitgeleerd raakt. Leren beïnvloed het welzijn op veel positieve manieren, dat straal je uit en mensen die bij je komen voelen dat. Verbreed dus je horizon in één van de vele workshops en of lezingen.

_x000D_Do-In Yoga

Zou jij wel docent willen worden of je klanten tips en tricks mee willen geven? Do-In Yoga leert je bewegen vanuit je Hara, tussen de polaire krachten van Yin en Yang. Do-In Yoga verbindt Shiatsu, Yoga, Zen en Martial Arts.

_x000D_Gratis hypnose show

Op 15 maart is er een gratis hypnose show! Misschien sta jij na afloop van de beurs op het podium onder hypnose. Hilarisch en bijzonder om te zien, maar wel met een serieuze ondertoon. De act onthult namelijk de kracht van de geest en de juiste focus.