Intrafood

Intrafood brengt de voedingsindustrie in contact met leveranciers van ingrediënten (in de meest brede zin van het woord) op een tweedaags sectorevent, waarbij informatie en inspiratie centraal staan. Voor de 8e keer vinden fabrikanten van food en beverage er alle ingrediënten en state-of-the-art informatie voor de ontwikkeling van hun nieuwe of verbeterde producten. Dankzij de duidelijke focus en sterke specialisatie is Intrafood uitgegroeid tot dé ontmoetingsplaats voor de voedingsindustrie in de Benelux en Noord-Frankrijk.

Aanbod van de exposanten

Grondstoffen, ingrediënten, additieven, hulpstoffen, halffabricaten en nauw verwante diensten (know-how, technologie, loonwerk, laboratoria, consulting, onderzoeks- en kenniscentra) voor de voedingsindustrie in de Benelux & Noord-Frankrijk.

De beursbezoekers

Verantwoordelijken binnen de afdelingen research & development, productontwikkeling, productie, aankoop, kwaliteitszorg, marketing en algemene directie van:
  • fabrikanten van food & beverage (o.a. bereide gerechten & traiteurproducten; bereidingen op basis van AGF; dranken; droge voeding; sauzen;visbereidingen; vleeswaren; zoetwaren, brood en gebak; zuivel; pet food; ...)
  • cateringbedrijven
  • hoofdkantoren grootdistributie