Festival der Zoete Verleidingen

Houd je van zoet, dan is het Festival der Zoete Verleidingen in Sleen voor jou het ideale evenement. Rondom de Saksische rietgedekte boerderij van Brownies per Post vind je hemelse taarten gemaakt door gepassioneerde taartenbakkers. Maar ook ambachtelijke jams, de beste koffie en thee en andere aan zoet gerelateerde zaken. In de idyllische tuin staan overal sfeervolle terrasjes om te genieten van het lekkers.

Bakdemonstraties

Laat je inspireren en verleiden bij stands met een divers creatief aanbod en leuke spullen zoals serviezen, bakbenodigdheden, brocante, kookboeken en meer. Trek gerust de hele dag uit, want er zijn bakwedstrijden, bekende patissiers geven bakdemonstraties en er staan originele workshops op het programma.

Verrassende theateroptredens

En ben je niet zo’n zoetekauw kom dan naar het Festival der Zoete verleidingen voor de verrassende theateroptredens, fijne muziek, het heerlijke landelijke sfeertje en voor het shop-plezier bij ruim 80 stands. Ook voor kinderen is er volop vertier.

Kruip door sluip door langs de meidoornhagen. Overal staan originele stands en sfeervolle terrasjes. Theepotten hangen in de bomen. Vlaggetjes, lampions, knus en gezellig. Je wordt hier gewoon heel erg blij van!

Workshops

Er is héél veel te zien en te doen op het Festival der Zoete Verleidingen. Natuurlijk dit jaar weer bakdemonstraties. Maar ook veel workshops. Denk aan gebaksbordjes decoreren, een barista workshop, een workshop foodstyling en foodfotografie, een dikke dames schilderij maken, een wijn/chocoladeproeverij, een vegan bananenbrood bakken en nog veel meer … Zoete workshops, gezonde workshops, maar ook gewoon dingen waarvan we denken dat onze bezoekers ze leuk vinden. Schrijf je tijdig in, want het aantal plaatsen is beperkt!

Glutenvrij – lactosevrij – vegan – biologisch

Op het Festival der Zoete Verleidingen vind je ook vee. aanbieders van glutenvrije en/of lactosevrije, vegan of biologische producten. Op de festivalplattegrond staat precies aangegeven bij wie je terecht kunt. Bestel je e-tickets online, dan krijg je vooraf de plattegrond in je mail en kun je je goed voorbereiden op je bezoek.