Die Lieferantentage

Die Lieferantentage is een nieuwe vakbeurs voor de promotionele branche in Duitsland. De eerste editie gaat plaatsvinden op 24 en 25 augustus 2021 in Messe Giessen in Gießen. Gedurende twee dagen zullen 150 suppliers en fabrikanten hun producten tonen aan bedrijven die promotionele producten en diensten leveren aan eindgebruikers.

Alleen voor handelaren

Het is een onafhankelijke beurs is voor de hele promotionele producten branche. Er wordt dus niet gekeken of een bedrijf lid is van een branche-organisatie. Toegang tot Die Lieferantentage is gratis en alleen handelaren worden toegelaten tot de beursvloer.

No-nonsense beursconcept

Die Lieferantentage wordt georganiseerd door Het Portaal, uitgever van PromZ en PromZ Vak. De beurs wordt georganiseerd volgens het concept dat al acht jaar een succes is met De Leveranciersdagen. Dat is uitgegroeid tot hét netwerkevent voor de promotionele productenbranche in Nederland. Suppliers en fabrikanten kunnen in een no-nonsense setting en een relaxte ambiance het contact met bestaande klanten intensiveren en nieuwe relaties ontmoeten. Voor de bezoekende distributeur is het eveneens een gelegenheid om de banden weer aan te halen en kennis te maken met de nieuwste producten en ontwikkelingen aan de vooravond van het altijd belangrijke najaarseizoen.