BeMatrix start dochteronderneming in Frankrijk | Expovisie

BeMatrix start dochteronderneming in Frankrijk

Na beMatrix UK, USA & Scandinavië start de Belgische producent van modulaire standbouwsystemen beMatrix, een nieuwe dochteronderneming op in Frankrijk. De nieuwe vestiging, gelegen in het evenementenpark van Longjumeau op enkele minuten van Parijs, moet Franse & buitenlandse standbouwers ondersteunen met een lokale huurvoorraad.

Toename huuropdrachten

Stefaan Decroos, CEO beMatrix: “Het aantal huuropdrachten in Frankrijk nam al een geruime tijd toe & een lokaal 24/7 service center drong zich op. Met onze lokale dochterondernemingen & bePartner netwerk, willen we het leven van de standenbouwer én exposant makkelijker maken, comfort bieden, dat is dé missie van beMatrix. De keuze voor Parijs is strategisch, vele internationale & nationale beurzen gaan door in één van de vele beurscomplexen in- en rond Parijs.”

Medevennoot & lokaal contact Daniel Breitschaft heeft al een ruime ervaring in de standenbouwsector: “In onze métier telt elk minuut, ik geloof dan ook dat het ontzorgen van de standenbouwers met een lokale benadering het verschil kan maken! Focus ligt in 1e instantie op verhuur van alle standaard beMatrix oplossingen, maar we staan ook paraat voor het proefbouwen van standen & opleidingen in onze showroom samen met het Franse commerciële team.”