beMatrix on the road met WK tour | Expovisie
Bematrix Academy Tour

beMatrix on the road met WK tour

BeMatrix reist van 15 juni tot en met 6 juli met de ‘beMatrix Academy Tour’ door Europa. Op trategisch gelegen locaties zal de beMatrix truck halt houden om klanten en prospects kennis te laten maken met haar kadersysteem voor standbouw, events en pop-up stores. In Nederland wordt Utrecht aangedaan.

BeMatrix verzorgt jaarlijks een aantal trainingen voor haar klanten op het hoofdkantoor in het Belgische Roeselare. Dit keer komt het bedrijf naar de klanten toe met een mobiele showroom die is ingericht met het zelfontwikkelde kadersysteem..

WK voetbal

De tour start op 14 juni met een officiële reveal op het hoofdkantoor in Roeselare, niet toevallig ook de dag van de openingsmatch van het WK voetbal in Rusland. De roadshow heeft het wereldkampioenschap voetbal als thema en dat betekent dat bij verschillende voetbalstadions in Europa wordt haltgehouden, waaronder bijvoorbeeld de Allianz Arena in München (Bayern München), Old Trafford in Manchester (Manchester United), Signal Iduna Park (Borussia Dortmund) en het Galgenwaard stadion in Utrecht (FC Utrecht),

Locaties

Na de Academy neemt BeMatrix de bezoekers mee voor een exclusieve blik achter de schermen van deze stadions. De BeMatrix Academy Tour doet 12 verschillende locaties aan in Nederland, UK, Duitsland, Frankrijk, Polen & Oostenrijk.