BeMatrix introduceert 4-in-1-oplossing op Heavent | Expovisie

BeMatrix introduceert 4-in-1-oplossing op Heavent

BeMatrix, de Belgische producent van modulaire standbouwsystemen, heeft op Heavent Paris hun 4 in 1-oplossing geïntroduceerd. Het concept bestaat uit integratie van doek, paneel, lichtbak en LED paneel. Heavent vond plaats van 14 tot en met 16 november 2017 in Paris Expo.

Met het Seamless concept van beMatrix verdwijnt de structuur achter de aankleding van de stand, waarbij de naden onzichtbaar zijn. Eénzelfde kader kan aan beide zijden zowel textiel als paneel bevatten. Panelen worden bevestigd met klittenband, textiel met een silicone strip. Aanvankelijk was Seamless een textieltoepassing waarbij grote doeken over meerdere kaders worden gespannen tot 5 m hoog. Recent werd het concept verruimd met Panelskin, een naadloos wandsysteem in kliklaminaat.

De nieuwste ontwikkeling die beMatrix voorstelde op Heavent was de integratie van een LED wand in een bestaand modulair kadersysteem, LEDskin®. Kader en aankleding versmelten tot één product: een digitale drager met dynamische inhoud. De LEDskin® werd onlangs bekroond met de Red Dot Award: Product Design 2017.