Beurzen

Beleef Smaak, samenwerking Beleef Koffie | Beleef Thee met Culinaire Saisonnier

Het Beleefconcept van Mijn broer & ik wordt uitgebreid met een gastronomische tak. Dit zal gebeurt in de vorm van het door Culinaire Saisonnier geïnitieerde Le Village Saisonnier. Door de uitbreiding van het concept wordt de beurstitel Beleef Koffie | Beleef Thee gewijzigd in Beleef Smaak.

Beleef Smaak is een vakevenement, dat zich specifiek richt op het midden- en hoogsegment in de horecabranche en speciaalzaken in het koffie- en theesegment. Bedrijven met hoogwaardige producten en of diensten kunnen zich aansluiten bij het doel en de doelgroep van dit vakevenement. Het evenement zal 27 en 28 mei 2013 plaatsvinden in de Jaarbeurs Utrecht.

Le Village Saisonnier ontstond uit onvrede over de bestaande horecabeurzen die volgens intitiatiefnemer Culinaire Saisonnier weinig nieuws brengen, te grote doelgroepen bedienen en een te mager randprogramma hebben. Le Village Saisonnier is een echt dorp, inclusief dorpspoorten. Centraal in het dorp ligt een gastvrijheidplein met bar, voorzien van het goede bier, de lekkerste drankjes en live muziek. Tevens staat op dit plein de grote demokeuken. Hier worden doorlopend demonstraties door topchefs gegeven en hapjes uitgeserveerd.

Rondom het plein zijn de stands van tientallen gastronomische topleveranciers te vinden, naar het oordeel van de redactie van Culinaire Saisonnier. Ook is er een gedeelte met marktkramen waarin regionale kleine leveranciers zich presenteren.

Beleef Koffie | Beleef Thee gaat haar vierde editie beleven. Alles op het gebied van koffie en thee is hier te zien, ruiken, voelen en proeven. Het randprogramma bestaat uit masterclasses van prominente gasten tot kampioenschappen op het gebied van koffie en thee. Midden op de beursvloer ligt het Café Experience, dé plek waar horecaondernemers zich kunnen laten inspireren en kunnen leren over de mogelijkheden en omzetkansen.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief