Congres- en beurslocatie World Forum in Den Haag - Beurslocaties in Nederland

World Forum

Churchillplein 10

2517 JW Den Haag

Nederland

T +31 (0)70 3066228

World Forum

World Forum is een multifunctionele congreslocatie in Den Haag, met jarenlange ervaring binnen de evenementenbranche. Zo vond er in 2014 de Nuclear Security Summit plaats, de grootste top ooit in Nederland gehouden, waarbij 58 wereldleiders aanwezig waren.

De unieke combinatie van een multi-functioneel auditorium en 30 break-out ruimtes maken World Forum de perfecte locatie voor elk type evenement. Het heeft de ruimte om 5.000 bezoekers tegelijk te ontvangen, maar kan uw evenement ook een intiem en persoonlijk karakter geven. Daarnaast beschikt het over 10.000 m2 expositieruimte.

Vanaf 2016 beschikt World Forum over een geheel nieuwe multifunctionele ruimte met verschillende mogelijkheden. Met deze nieuwe ruimte komt er een unieke locatie bij voor het organiseren van uw beurs (ca. 2.500 m2).

World Forum is centraal gelegen in de Randstad, op korte afstand van luchthavens, stations en snelwegen. Zowel met de auto als het openbaar vervoer is het goed bereikbaar. Het beschikt over een eigen parkeergelegenheid direct voor de deur, ideaal voor beursbezoekers.

World Forum biedt gratis WiFi voorzieningen aan in alle break-out zalen en openbare ruimtes. In elk van deze ruimtes is een standaard WiFi voorziening aanwezig voor regulier gebruik van het netwerk door het aantal personen dat past in de betreffende ruimte.

Het is een full-service locatie. Samen met onze professionele partners biedt World Forum
u topservice op alle fronten. Met deze samenwerking garandeert World Forum u een constante kwaliteit tijdens uw congres, beurs of evenement.

Nieuwsgierig geworden? Wij ontvangen u graag bij het World Forum om u de diverse mogelijkheden van onze locatie te laten zien! Wij denken graag met u mee. Neem hiervoor contact op met ons via +31 (0)70-3066228 of info@worldforum.nl.
World Forum – Hosting the World