Van Straaten | Expovisie

Van Straaten

Schiphol 939

2143 CE Boesingheliede

T +31 (0)23 555 1873

Van Straaten

Van Straaten ondersteunt merken met het creëren van indrukwekkende visuele brand experiences op flexibele en duurzame wijze. Zo wordt elke ruimte omgetoverd tot een omgeving die het verhaal van uw merk visualiseert. Van evenementen en beurzen tot retail en interieur, voor een overdonderende merkbeleving ben je bij Van Straaten aan het juiste adres.

Flexibiliteit

Brand managers verlangen flexibiliteit, zodat de merkbeleving van elke ruimte waar zij communiceren met hun omgeving snel aangepast kan worden aan nieuwe campagnes. Van Straaten ondersteunt hierin met flexibele visual branding. Met onze slimme combinatie van aluminium en textiel – frames & fabrics – zijn de mogelijkheden eindeloos. We zijn niet gelimiteerd tot bepaalde producten en gaan tot het uiterste om de perfecte oplossing voor uw merkboodschap te creëren.

Visuals van topkwaliteit

In ons productiecenter maken gepassioneerde professionals met de beste apparatuur en Durst-sublimatieprinters visuals van topkwaliteit voor grote merken over de hele wereld. Ons dienstenpakket is breed en bevat ontwerp, project management, pre-print, print, finishing, productie, test, logistiek en afwerking.

Duurzaamheid

Als familiebedrijf wil je het beste voor de toekomstige generatie. Daarom is bij Van Straaten duurzaamheid één van de speerpunten. Wij bieden het breedste portfolio aan duurzame oplossingen en streven naar een C02-neutrale operatie in 2020. Samen met onze klanten willen wij een duurzame verandering teweeg brengen in onze sector.

myLEDGO Verbluffend verlichte visuals