Turn2Motion B.V. | Expovisie

Turn2Motion B.V.

Langeweg 47

3233 LM Oostvoorne

Nederland

T +31 (0) 187 60 26 06

Turn2Motion B.V.

Bewegend presenteren

Turn2Motion ontwerpt, bouwt, verhuurt en verkoopt bewegende presentatiemiddelen zoals draaiplateaus. T2M richt zich daarbij met name op beurzen en evenementen, reclame, kunst, cultuur en het midden- en kleinbedrijf.

TUR2NMOTION AMSTERDAM LIGHT FESTIVAL TURN2MOTION TELE2 presentatie Stella Vie van Solar Team Eindhoven

Maatwerk

Naast de standaardplateaus ontwikkelt en produceert Turn2Motion ook maatwerk dat precies voldoet aan de wensen van de opdrachtgever. Denkt u bijvoorbeeld eens aan draaiplateaus voor studiofilm en –fotografie, voor theater en televisie, hangende draaipresentaties of plateaus die niet alleen een draaiende maar ook een liftende beweging maken en bewegend presenteren op XS of XXL formaat. Zo zijn er talloze en exclusieve toepassingen te bedenken die T2M speciaal voor u zou kunnen realiseren.

TURN2MOTION MAZDA TURN2MOTION INSPIRATION 360 (2) TURN2MOTION HOOFDFOTO

Persoonlijke benadering

Turn2Motion hecht groot belang aan een persoonlijke benadering, flexibiliteit, service, kwaliteit en veiligheid. U kunt er dan ook op vertrouwen dat T2M alles in het werk stelt om deze aspecten bij iedere opdracht te waarborgen.

TURN2MOTION APOLLO VREDENSTEIN TURN2MOTION BIJENKORF

Uw wens is onze uitdaging

Wilt u uw product of evenement op bijzondere wijze onder de aandacht brengen? Dan bent u bij Turn2Motion aan het juiste adres!