TT Hall in Assen - Beurslocaties in Nederland

TT Hall

De Haar 11

Assen

Nederland

T +31 (0)592 304080

TT Hall

Direct naast het wereldberoemde circuit in Assen, staat de TT Hall. Een unieke en veelzijdige evenementenlocatie met oneindig veel mogelijkheden. Met een oppervlakte van 15.000m² is de TT Hall Assen niet alleen de grootste (aaneengesloten) evenementenhal van Nederland, maar ook de meest innovatieve. Het gebouw wordt gekenmerkt door een buitengewoon functionele en flexibele inrichting waarbij ook wordt voldaan aan de strengste veiligheidseisen. Van vakbeurs tot hippisch concours en van congres tot dancefeest; alles is mogelijk in de TT Hall Assen.

15.000m²

De grootste hal van Nederland
6.500 Parkeerplaatsen
80.000m² Veelzijdig buitenterrein
500m Authentiek circuitwegdek
632 Innovaties; aan alles gedacht

Flexibel

Flexibiliteit was het sleutelwoord tijdens de bouw van de TT Hall in 2007. Tal van voorzieningen kunnen zowel voor grote als hele kleine evenementen gebruikt worden. Zo is de hal gemakkelijk op te splitsen met gordijnen of een opblaasbare wand tegen geluid- en warmteverlies. Ook alle andere technische installaties zoals de verwarming, verlichting, elektra- en watervoorzieningen, sanitair, beveiliging en draadloos internet, behoren tot de modernste in hun categorie en zijn allemaal flexibel en dus efficiënt inzetbaar.

Uitstekende bereikbaarheid

De ligging naast de A28 zorgt al voor een goede bereikbaarheid vanuit alle richtingen, maar de twee 4-baans ontsluitingswegen naar de op- en afritten van deze snelweg zijn voor een evenementenlocatie in Nederland ronduit uniek. Net zoals de enorme parkeerplaats voor zeker 6.500 auto’s. Daarbij is de hal zelf ook goed toegankelijk door negen grote roldeuren van 5m breed en 4m hoog; elke vrachtwagen kan gemakkelijk in de hal laden en lossen.

Multifunctioneel buitenterrein

Het enorme buitenterrein rondom de TT Hall kan behalve als parkeerplaats, ook op andere manieren gebruikt worden. Leuk detail daarin is, dat er op dit terrein nog een kleine 500m authentiek circuitwegdek ligt van het oude (nu ingekorte) TT Circuit.

Referenties:

Bedrijven Contactdagen Drenthe, Landbouw Vakbeurs Assen, MotorExpo Assen, Art Assen, The Reality Lan Party, Bouwplan,  Horeca EvenTT, Indoor Tractorpulling, Noordelijk Int. Concours Hippique,  Radio 538 Evolution – Tiësto live, enz.
En? Wat gaat u hier organiseren?