StandSite.com | Expovisie

StandSite.com

Dorpstraat 49

4851 CK Ulvenhout

Noord-Brabant, Nederland

T 076-3032821

StandSite.com

StandSite.com is een concept voor het deelnemen aan beurzen waarbij grote aandacht is voor zowel het design als voor het budget. Of u nu eenmalig of veelvuldig deelneemt aan beurzen: u kunt vanaf nu met geringe inspanning en budget over een goed ontworpen en uitgevoerde stand beschikken!
Tevens is het concept zeer geschikt om zelfs met eigen brandingelementen, tegen acceptabele kosten aan beurzen deel te nemen. Stands worden geheel turn-key volgens afspraak opgeleverd. Door het hergebruik levert deze aanpak een groot milieuvoordeel op. En u weet van tevoren precies wat de kosten zijn.

De basisstand wordt opgebouwd uit witte of houtlook vloerpanelen, witte wanden en meubelonderdelen. Tot de basis behoort een grote lightbox met visual die dient als eye-catcher en als communicatiemiddel. Zo wordt uw boodschap helder en opvallend. Of u nu een grote bar of een kleine bar wenst, een infodesk met krukken of alleen maar displays met een vitrinefunctie. Wij hanteren vaste m2 prijzen!

Optioneel kunnen er elementen in kleur worden uitgevoerd om zo een eigen identiteit te geven aan de stand. Mocht u nog meer op willen vallen kunnen we dit met verschillende eyecatchers realiseren. Het audiovisuele aspect kunt u ook aan ons toevertrouwen en zal op basis van de wensen worden aangeboden. EIGEN BRANDING
Standaard prijzen, betekent zeker geen standaard design. Integendeel. Onze ervaren ontwerpers hebben stuk voor stuk de creativiteit in huis om uw stand te laten doen wat hij moet doen: het unieke van uw bedrijf, merk of product er uit laten springen.

VASTE M2 PRIJZEN

Of u nu een stand van 10 of 100m2 nodig heeft, een grote bar, een infodesk met krukken of alleen displays met vitrinefunctie en een eyecatcher. Vanaf het eerste moment weet u exact waar u aan toe bent. Geen verrassingen. Behalve in creativiteit.

OP – EN AFBOUW

Opslagruimte, transport, handige handjes die de stand op de afgesproken dag en tijd plaatsen. Wij nemen het allemaal voor onze rekening. En zorgen dat uw stand er staat voordat u er bent. Waar dan ook in Europa.”