Standbouw prins design

Standbouw prins design

Costerweg 4

4104 AJ Culemborg

Nederland

T +31 (0)34 5519335

Standbouw prins design

Wij zijn Standbouw Prins Design. Een enthousiast team dat door onze ervaring en passie voor het vak al 30 jaar mooie, creatieve en onderscheidende presentaties maakt. Dat doen wij in Nederland en door heel Europa.

STANDBOUW

U staat u binnenkort op een beurs en heeft u een onderscheidende beursstand nodig? Bij ons kunt u terecht voor de kleine en de grote beursstand. Wij zijn ervan overtuigd dat een mooie beursstand niet duur hoeft te zijn en denken graag mee om een ideale combinatie te vinden tussen uitstraling en kosten.

Vraag vrijblijvend ons advies en een gratis standontwerp voor uw aankomende beursdeelname.

INTERIEUR

Presenteren doet u niet alleen op beurzen en congressen. Als een klant uw bedrijf bezoekt, wilt u een goede indruk maken. Uw entree en showroom bijvoorbeeld moeten er representatief en verzorgd uit zien. Het is belangrijk om ook hier aandacht aan te besteden.

Met onze ervaring in standbouw en bedrijfspresentatie kunnen wij u ook helpen bij een passende inrichting van uw winkel, entree of showroom.

DIVERSEN

Creatief met hout en metaal. Wij vinden het prettige om naast de standbouw- en interieurbouwprojecten mooie dingen te maken. Wij zijn nou eenmaal handige rakkers. Zo maken wij ook podia, kasten, tafelbladen losse presentatiewanden enz.

Kijk even in onze portfolio wat wij nog meer voor u kunnen betekenen.