Standbeeld Stand Construction

Standbeeld Stand Construction

Durmakker 29

9940 Evergem

Belgiƫ

T +32 (0)9 253 11 13

Standbeeld Stand Construction

Standbeeld werd opgericht in 1999 en heeft een bewezen track record van constante groei op wereldschaal. Ons bedrijf maakt deel uit van de top-20 standenbouwers in Belgiƫ.

Wij vertalen jou idee in een standrealisatie

Standbeeld levert op maat gemaakte oplossingen aan, benaderd vanuit een zakelijke invalshoek en met een focus op de doelgroep van haar klanten. Hierbij levert Standbeeld een innovatieve meerwaarde, rekening houdend met de wens voor een lagere TCO (total cost of ownership) en, met betrekking tot het milieu, door optimaal gebruik te maken van herbruikbare standonderdelen.

Visie en strategie

Het behoort tot de strategie van Standbeeld om de voordelen en de competitieve toegevoegde waarde van haar wereldwijde ervaring in standenbouw te behouden en te versterken, door intens mee te denken met haar klanten, met het oog op een duurzame en langdurige samenwerking.

Investeren in personeel, opleiding en machines zijn een deel van de kernfilosofie van Standbeeld. Voor elk project draagt een toegewijd standenbouw-team de verantwoordelijkheid van ontwerp tot oplevering.