Sales & Pepper

Sales & Pepper

Heinsiuslaan 5

3051 HD Rotterdam

Nederland

T +31 (0)6 4632 4830

Sales & Pepper

Beursfilm van John Cleese wel eens gezien ? Daar red je het niet meer mee tegenwoordig in aanloop naar een beurs. Met een goede training/energieshot wel. Oftwel een shot met Sales & Pepper. Meer dan 15.000 deelnemers gingen u de afgelopen 10 jaar voor.

Han Leenhouts

Han Leenhouts is oprichter van Sales & Pepper. dagelijks te vinden op verschillende beurzen. Han Leenhouts heeft 10 jaar voor een bedrijf dat stands bouwt voor op beurzen gewerkt. Tijdens zijn werk bezocht hij beurzen in Europa, Amerika en Azie. Een opgewekte sfeer en een professionele omgeving zijn belangrijk voor Han. Deze vele ervaringen gaven Han een interessant inzicht: er mist iets! Hoe fraai je stand er ook uit kan zien, de mensen die in de stand staan spelen een net zo belangrijke rol. Het blijkt dat het niet altijd even makkelijk is voor mensen om contact met de bezoekers te maken. Han ondersteunt mensen bij het maken van dit contact.

De opgedane ervaring gebruikt Han voor zijn bedrijf Sales & Pepper. Het bedrijf geeft beurstrainingen. Han maakt mensen bewust van hun eigen gedrag en zorgt ervoor dat teams de verschillende type bezoekers en hun behoeftes leert kennen. Door middel van Mystery visit’s geeft hij feedback uit onverwachte hoek.

Peppertalk 2.0

 

Sales and Pepper Peppertalk 2.0

Zijn boek ‘Peppertalk’ gaat over de particiatie op beurzen. Hoe begin je het gesprek? Welke vragen stel je wel, en welke juist liever niet? De opening voor een gesprek blijkt een lastig punt in de communicatie. Zijn tweede boek ‘Peppertalk 2.0’ geeft handige tips over de manier waarop mensen aangesproken kunnen worden. Van Peppertalk 1 zijn 6000 exemplaren verkocht terwijl Peppertalk 2.0 inmiddels al 12.000 keer over de toonbank is gegaan. Zelfs de eerste oplagen 2000 engelstalige exemplaren zijn bijna uitverkocht begin 2017. Han Leenhouts is columnist voor verschillende websites en tijdschiften. Ook maakt hij internet films voor de Rai in Amsterdam.

Humor, empathie en een directe aanpak

Bent u klaar voor de beurs? Als u er zeker van wilt zijn dat uw bedrijf een goede boodschap uitstraalt als u een dag op de beurs staat dan is een training van Han een aanrader. Han Leenhouts is authentiek en kenmerkt zich door humor, empathie en een directe aanpak.