Rotterdam Ahoy | Expovisie

Rotterdam Ahoy

Ahoyweg 10

3084 BA Rotterdam

Nederland

T +31 (0)10 2933300

Rotterdam Ahoy

Rotterdam Ahoy is een moderne accommodatie met ruimte voor business en entertainment. Het is een unieke accommodatie in Nederland vanwege haar veelzijdigheid; de Ahoy Arena dat vooral gebruikt wordt voor grote concerten, conferenties en toernooien, de Beurs- & Evenementenhallen, variërend tussen de 3.000 m2 en 30.000 m2 voor onder meer bedrijfsfeesten en beurzen en het Congres- & Vergadercentrum waar u terecht kunt voor kleinere congressen, presentaties en vergaderingen.

Ahoy biedt een uniek totaalconcept waarmee optimaal wordt ingespeeld op de groeiende behoefte in de markt aan persoonlijk contact. Het streven van de organisatie is een winstgevende en toonaangevende internationaal opererende onderneming te zijn, die beurzen, evenementen, concerten, congressen en vergaderingen initieert, organiseert, exploiteert, accommodeert en faciliteert.

Uitbreiding

Ahoy breidt uit en eind 2020 zal een nieuwe muziekzaal, auditorium en congrescentrum in gebruik worden genomen. Het congrescentrum telt 35 zalen, een indrukwekkend auditorium met 2.750 zitplaatsen en prachtige foyers en exporuimtes. In de muziekzaal zullen concerten worden georganiseerd voor 7.000 bezoekers.