Probo | Expovisie

Probo

Fortuinweg 17

9101 PE Dokkum

Nederland

T +31 (0)88 022 32 00

Probo

Jouw business versterken met de services van Probo

De innovaties en veranderingen in de wereld van print volgen elkaar in steeds rapper tempo op. Als professional wil je voorop blijven lopen, kansen spotten maar deze zeker ook grijpen. Je wilt jouw mogelijkheden in print vergroten. Laat dat ons gezamenlijke doel zijn. Bij Probo produceren we printproducten exclusief voor professionele resellers. We bieden jou slimme services die je helpen groeien, een snelle en betrouwbare levering en de laatste innovaties in print.

Vergroot jouw assortiment in één muisklik

Zet Probo.nl in als verlengstuk van jouw bedrijf en krijg direct de beschikking over het grootste assortiment printproducten. Start de productie van jouw op maat gemaakte prints al met één simpele muisklik. Daarbij kun je rekenen op een scherpe reseller prijs, snelle levering en zeer hoge leverbetrouwbaarheid. Daardoor kun je sneller produceren en kosten besparen voor een efficiënt en optimaal eindresultaat.

Ervaar gemak van onze gratis verkooptools

Om jou als reseller van nog meer gemak te voorzien kun je templates en mock-ups downloaden uit de beeldbank. Daarnaast organiseren wij Probo Colleges, inspiratie events en hebben wij een kennisbank. Doordat wij jou blijven voorzien van handige verkooptools en services blijf je jouw klant keer op keer verrassen.