Piet Hoevenaars Sign Industries | Expovisie

Piet Hoevenaars Sign Industries

De Run 6371

5504 DM Veldhoven

Nederland

T +31 (0)40 2545228

Piet Hoevenaars Sign Industries

Dagelijks zijn we bij Piet Hoevenaars Sign Industries met ons team van 45 vakmensen bezig met het ambacht van print. Van wandbekleding, textielframes, spandoeken en vlaggen tot megadoeken en van afwerking op maat tot framewerk: als geen ander weten wij hoe we afbeeldingen op textiel, PVC en zelfklevende folie moeten printen. Sinds de opkomst van digitaal printen in Nederland is Piet Hoevenaars de betrouwbare toeleverancier voor de standbouw- en reclame-industrie.

Piet Hoevenaars Sign Industries ready to use producten

Voordelig door vakmanschap en kennis

Iedere dag werken hier 45 vakmensen aan printwerk van het hoogste niveau. Bestandscontrole en -verwerking, het optimale kleurmanagement voor kleurechte prints, een efficiënte en vakkundige afwerking van het eindproduct: daar draait het bij ons om.

We leveren niet op basis van wat de ‘productsheet’ zegt, maar bieden printwerk steunend op praktijkkennis en een goed begrip van hoe onze printers, inkten en materialen in elkaar steken. We werken ongekend efficiënt en daardoor ontzettend voordelig: nergens anders is de prijs-kwaliteitverhouding beter dan bij Piet Hoevenaars Sign Industries.

Piet Hoevenaars Sign Industries maatwerkoplossingen

Op onze confectieafdeling is alles mogelijk!

In tegenstelling tot andere aanbieders kennen wij door onze confectieafdeling vrijwel geen beperkingen. Door het ambacht van zeilmaker te combineren met de nieuwste machines, produceren wij grote series, hoge oplages en ook unieke producties op maat. Piet Hoevenaars Sign Industries brengt alles samen onder één dak. Hierdoor inspecteren we het printwerk van begin tot eind: alleen uitstekende kwaliteit gaat hier de deur uit.

Service: van bestand tot eindproduct

Nadat we de afbeeldingen volgens de productspecificaties krijgen aangeleverd, verzorgen wij alles. De ontwerpers van onze Desk Top Publishing-afdeling maken het bestand gereed om gedrukt te worden. Vervolgens worden de producten geprint en klaargemaakt voor gebruik: je hoeft het eindproduct alleen nog uit de verpakking te halen.

De printspecialist waar alles mogelijk is

Op ons complete printerpark kunnen wij alles voor jou maken op het gebied van digitaal printen op PVC, textiel en zelfklevende folie. Met de nieuwste grootformaat printers en materialen blijven wij onze producten perfectioneren. Vakmanschap, de unieke confectie-afdeling en constante investeringen in innovatie maken van Piet Hoevenaars de specialist voor jouw printwerk.

Waarom Piet Hoevenaars Sign Industries?

Snel, efficiënt en betrouwbaar, wij zijn klaar voor elke uitdaging. En nog scherp geprijsd ook! Wij zijn de printspecialist waar je op kunt bouwen.

Omdat wij zeer discreet omgaan met het werk van onze klanten, laten wij nooit beelden zien van de projecten die wij uitvoeren.