Party Rent Group | Expovisie

Party Rent Group

Postbus 2156

6802 CD Arnhem

Nederland

T +31 26 3623-192

Party Rent Group

Uw partner in evenementen verhuur

Als event organisator heeft u het al druk genoeg en wilt u zich volledig concentreren op het aankomende event. Vertrouw daarom op de expertise van Party Rent op het gebied van event equipment; bij ons weet u dat de zaken geregeld zijn; altijd én overal. We zijn de partner voor het huren van tafels en stoelen en ander materiaal dat benodigd is voor een succesvol evenement. Betrouwbaar, creatief en innovatief! Party Rent is een internationaal opererende en gecertificeerde event-supplier en komt samen met u graag tot de beste oplossing voor ieder event, van compleet event concept tot het huren van de inrichting en aankleding voor uw event.

Evenement meubilair huren

Bij Party Rent bent u aan het juiste adres voor het huren van benodigdheden voor evenementen, beurzen, congressen en feesten. Ons assortiment bestaat o.a. uit de volgende productgroepen:

✓ porselein, serviesgoed, bestek en glaswerk
✓ meubels, zoals tafels, stoelen en loungemeubilair
✓ decoratie en verlichting
✓ ontvangstbalies en afscheidingen
✓ bar- en buffetsystemen
✓ keukenmateriaal, warmhoud- en koelsystemen
✓ tapijt en vloerbedekking
✓ verwarming en logistiek
✓ tenten en sanitair units

Dienstverlening en service

Naast het innovatieve productaanbod richten we ons op maximale dienstverlening en service; ontzorgen is wat wij doen. Het Key Account Management garandeert transparante communicatie en maakt heldere afspraken. Verder staan onze CAD-tekenaars, op- en afbouwservice en totale event-logistiek u terzijde om te zorgen voor een succesvolle samenwerking.

Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte van onze recente events, beurzen, congressen en themafeesten of neem een kijkje op onze website www.partyrent.com voor het laatste nieuws en inspiratie.