Messe Kalkar | Expovisie

Messe Kalkar

Griether Straße 110-120

47546 Kalkar

Duitsland

T

Messe Kalkar

Messe Kalkar: Een locatie waar je energie van krijgt

Welkom bij deze unieke locatie aan de Rijn, vlak over de grens bij Arnhem. Een gigantisch gebouwencomplex op de plek waar ooit een kerncentrale op het net zou gaan. Hier wordt wel degelijk energie opgewekt, maar heel anders dan oorspronkelijk bedoeld! Dit is de plek voor u als organisator én voor uw doelgroep(en) om nieuwe energie, ideeën, inspiratie en contacten op te doen.

De ideale beurslocatie

Wunderland Kalkar is hotel, business- en vrijetijdspark ineen met direct aangrenzend de ideale beurslocatie: Messe Kalkar. De HanseHalle Kalkar met een oppervlakte van 6.000 m² en de HanseHalle Grieth met 2.600 m² bieden plaats aan zowel grote als kleine grensoverschrijdende beurzen voor vakbezoekers of consumenten. Daarnaast beschikt Messe Kalkar over een (festival)terrein van 16 ha.

Nieuwe mogelijkheden zien

Niet alleen de locatie, ook de ligging is uniek. Nederland is dichtbij, maar ook de metropool Ruhr en daarmee ca. 12 miljoen potentiële relaties binnen een straal van 150 km. Via de Duitse en Nederlandse snelwegen is Kalkar zeer goed bereikbaar. Voor internationale bezoekers zijn vliegvelden Weeze en Düsseldorf nabij.

Onze locatie in getallen:

– 9.000 m² beursvloer
– 2.000 (gratis) parkeerplaatsen
– 435 hotelkamers
– 16 ha. aangrenzend (festival)terrein
– 20 vergaderzalen
– 10 restaurants/cafés

U bedenkt, wij maken het mogelijk

Zoekt u een energiek alternatief voor ‘business as usual’? Dan bieden wij op 55 ha. een breed scala aan mogelijkheden. Professioneel en gericht op uw zakelijke doelen. Zoals u van ons mag verwachten is alles aanwezig: van diverse ruimtes, technische support, culinair genieten tot overnachtingsmogelijkheden. Ons team denkt, adviseert en organiseert met u mee, of het nu gaat om:
– Beurzen
– Vergaderingen
– Congressen
– Incentives
– Bedrijfsuitjes
– Events

Contact

Leer de energie kennen van deze buitengewone locatie met haar vele mogelijkheden. Ontdek de mogelijkheden voor uw onderneming. Inspirerend en met een blijvend effect voor de lange termijn.

Neem voor meer informatie contact op met:
dominique.van.keeken@messekalkar.de of bel +49 (0)2824-910235 / +49 (0)151-52663128

Welcome to The Energy Factory!