Kartonnenwinkel | Expovisie

Kartonnenwinkel

Loperweg 8

6101AE Echt

Nederland

T +31 (0)80 017 02

Kartonnenwinkel

Zodra je het woord ‘karton’ leest, denk je waarschijnlijk aan de verpakking waarin je online aankoop bezorgd wordt, knutselwerken tijdens feestdagen of een handige verzameldoos. Bij Kartonnenwinkel.nl ontstaan er hele andere gedachtenspinsels: een grote liefde die geen tijd of aandacht vraagt, een onderhoudsvriendelijk huisdier, hippe meubels of een boeketje bloemen dat nooit uitdroogt! Op Kartonnenwinkel.nl delen wij onze creativiteit en passie op het gebied van karton.

Opvallen met je beursstand

Het wordt steeds moeilijker om op te vallen tussen alle andere bedrijven en andere beursstands. Als je daarom iets écht opvallend origineels of opvallend creatiefs zoekt, hoef je niet verder te zoeken. Opvallen is namelijk ons vak. Bij ons vind je bijzondere producten en creaties van karton die er echt uitspringen. Met onze producten zet je een unieke sfeer neer! Denk bijvoorbeeld aan onze unieke beurswanden. Of bijvoorbeeld onze draagbare beursmeubels.
Eigen bedrukking en vanaf 1 exemplaar leverbaar
Je vindt bij ons een groot assortiment met kartonnen producten. Al die producten kun je personaliseren en/of aanpassen. Jouw logo of foto erop? Of volledig bedrukt in de huisstijl van je bedrijf? Geen enkel probleem. Daarnaast zijn al onze producten vanaf 1 exemplaar leverbaar. Een populair item om je boodschap te communiceren is bijvoorbeeld onze stapelkubus.

Eindeloze mogelijkheden

Omdat wij bijna alles van karton kunnen maken, is een beursstand inrichten met onze producten een makkelijke klus! Wat je nodig hebt, is op maat gemaakt reclamemateriaal om zo de aandacht te vestigen op jouw bedrijf. Het beurs- en evenementmateriaal van Kartonnenwinkel.nl biedt de helpende hand met op maat gemaakte kartonnen promotieartikelen. We nemen graag alle ideeën met je door en maken samen met jou van je beursstand een echte aandachtstrekker. Vind je in ons standaard assortiment niet wat je zoekt, dan maken we iets speciaal voor jou. Heb je al een idee of ontwerp? We gaan er graag mee aan de slag.