ION Standbouw | Expovisie

ION Standbouw

Netwerk 69

1446 WS Purmerend

Nederland

T +31 6 51 11 94 01

ION Standbouw

ION Standbouw,

een  full service standbouwbedrijf; van advies tot ontwerp tot realisatie van uw stand/project, waarbij flexibiliteit, persoonlijke aandacht, goede voorbereiding, een mooie stand en service on site, de belangrijke punten zijn waar wij altijd veel aandacht aan besteden bij elke klant, stand en of beursorganisatie

Veel mogelijkheden en ruime ervaring – biedt zekerheid

We hebben meer dan 25 jaar ervaring in het ontwerpen en bouwen van stands op nationale en internationale beurzen in binnen- en buitenland. De kracht van ION Standbouw is dat wij daadwerkelijk voor elk stand oppervalk en beschikbaar budget een passende oplossing kunnen bieden. Zowel een houtbouw stand als een systeemstand is mogelijk. En ook het leveren van uniforme bouw en alle aanverwante services (plattegrond, handboeken, orderverwerking) voor uw gehele beurs, behoort tot de mogelijkheden die wij bieden.

 Uw beurs succes is ons doel

Dit begint met luisteren. Om te weten wat het doel is van uw beursdeelname/beurs en welke specifieke wensen u heeft. Zodat wij een stand/project voor u kunnen ontwerpen en bouwen/ realiseren die elke euro per m2 meer dan waard is.

Scherp voor elk ontwerp

Het deelnemen aan beurzen vraagt doorgaans veel tijd en aandacht van bedrijven. Vooral in de voorbereiding en ION standbouw weet uit ervaring dat daar het verschil wordt gemaakt. Daarom stellen wij die extra vraag zodat sneller duidelijk is wat uw specifieke wensen zijn. We denken mee en adviseren. Want alleen dan wordt een ontwerp een goed ontwerp om een maximale beurs-beleving te realiseren binnen het afgesproken budget.

Altijd met voorkennis naar uw beurs

Er zijn nog maar weinig Nederlandse en Europese beurzen waar wij niet zijn geweest. Dat heeft als groot voordeel dat wij precies op de hoogte zijn van mogelijkheden, regels, instructies, maar ook van de onmogelijkheden bij de beursorganisatie/locaties.

Handige ION Standbouw checklist

Hiermee kunnen wij eenvoudig en snel uw wensen in kaart brengen. Geïnteresseerd? Neem gerust contact met ons op en doe de proef op de som.

Voor elk budget een pakkend ontwerp

ION Standbouw is gespecialiseerd in systeembouw en houtbouw, waarbij vrijwel alles wordt geproduceerd in eigen beheer. Dat biedt u de garantie van een hoge mate van flexibiliteit en efficiency. Daarbij maakt het niet uit of uw stand 10 of 100 m2 is, voor elk oppervlak en budget hebben wij een passende oplossing

Beursbegeleiding waar u op kunt bouwen

Wij kunnen ons voorstellen dat uw beursdeelname geen dagelijks werk is en vaak extra werk betekent voor u en uw medewerkers. De ervaren projectmanagers van ION Standbouw nemen dat graag uit handen. Onze no-nonsense mentaliteit en korte communicatielijnen staan garant voor een effectieve coördinatie en bouw van uw beursstand. Van overleg met de beurs-organisatie en leveranciers van de beurslocatie t/m op- en afbouw van uw stand. Zodat u er in elk geval geen omkijken naar heeft en zich helemaal kunt richten op de activiteiten tijdens de beurs zelf.