Holland Reklame en Standbouw | Expovisie

Holland Reklame en Standbouw

Nijverheidsweg 30 - 36

3899 AJ Zeewolde

Nederland

T +31 (0)36 - 5225666

Holland Reklame en Standbouw

Holland Reklame en Standbouw (hrsb) behoort tot één van de grootste én oudste standbouwers van Nederland. Al ruim 35 jaar zijn wij een full-service standbouwer, die bekend staat om haar flexibiliteit en grote mate van gedrevenheid. Wij beheersen de kunst om de exacte wensen van de klant om te zetten in een betaalbaar concept, zonder het doel van de beurs of het evenement uit het oog te verliezen.

Vanuit onze thuisbasis in Zeewolde kunnen wij met onze 50 enthousiaste werknemers in totaal ruim 15 duizend strekkende meter aan wand, in diverse hoogtes, kleuren en vormen neerzetten. Ook hebben wij duizenden vierkante meters aan tapijt in voorraad, om nog maar niet te spreken over de hoeveelheid verlichting, vlondertegels, (verhoogde) vloeren, stoelen, tafels en decoratiemateriaal. Het maakt niet uit wat u nodig heeft en hoeveel, wij hebben het op voorraad of wij staan voor u klaar om het te realiseren.

Per jaar realiseren wij ongeveer 1200 projecten. Dan gaat het om de inrichting en aankleding van beurzen, congressen, feesttenten, publieksevenementen en festivals van klein tot groot in zowel binnen- als buitenland.

Wij zijn als bedrijf ervan overtuigd dat veiligheid voorop dient te staan vandaar dat ons montagepersoneel ook VCA gecertificeerd is.