Feijen SP

Feijen SP

Nijverheidsstraat 32A

6681 LN Bemmel

Nederland

T +31 (0)26 3252060

Feijen SP

Feijen SP B.V. is dit jaar al 25 jaar toeleverancier voor de Stand-, interieurbouw en de super-yacht industrie.

 

CNC Frezen: Overtreft handwerk

De complexiteit van een ontwerp vraagt meer dan vakmanschap, onze moderne CNC freesmachines, uitgerust met de laatste software, hebben hierop antwoord. De mogelijkheden zijn nagenoeg onbeperkt, creativiteit kent geen limiet. Ontwerpers kunnen hun hart ophalen, op de millimeter nauwkeurig worden uw ideeën vertaald tot een fantastisch mooi eindproduct. Onderdelen die loepzuiver de machine verlaten, per eenheid of in serie altijd exact gelijk, voor de producties van een balie, beurspresentatie of een standbouwelement. Maar wellicht naast kwaliteit het allerbelangrijkste: tijdbesparing. Wij weten maar al tegoed hoe belangrijk dat is.

Standbouwwanden: van formaat

Wanden, onmisbaar onderdeel bij standbouw, vaak ondergewaardeerd, daar denken wij bij ons echt anders over. Wij produceren enkel wanden die voldoen aan de meest strenge eisen, dat wil zeggen altijd 100% haaks, maatvast, volkomen vlak en vakkundig geperst. Geen vervelende tackergaatjes of nietjes zodat u ook de schilder te vriend houdt. Constante kwaliteit is kenmerkend voor onze standbouwwanden, met als een van de belangrijkste voordelen: tijdwinst.

ADVAN-WAND: een vernuftig systeem

Het Advan-Wand Systeem is dé manier om snel en doelmatig een beursstand te realiseren. Eenvoudig op- en afbouwen om in een handomdraai een strakke presentatie te verzorgen. Ideaal voor bijvoorbeeld kleine tot middelgrote projecten.

Eindeloos veel mogelijkheden.

Met belettering, visual of een beeldscherm krijgt heet een heel eigen uitstraling. Solide, snelle montage zonder speciale kennis of gereedschap, simpel in elkaar klikken. Geen storende profielen, rammelende panelen of losse onderdelen. Vlakke wanden, elegant gekoppeld zonder hinderlijke naden of ongelijkheden. Niet eerder was een stand bouwen zo eenvoudig. Met een investering die reeds na een paar beurzen al is terugverdiend.

Bridge en Claire Table: multifunctioneel en demontabel

Bridge Table: De in eigen huis ontwikkelde Bridge Table is kenmerkend in zijn stoere lijn, die elke ruimte niet alleen net als dat beetje extra geeft maar ook waaraan u graag het gesprek aangaat met uw bezoeker. Wij roemen al zijn veelzijdigheid, een tafel maar evengoed een desk, die niet alleen op beurzen een graag geziene gast is, maar zowel bij een evenement als congres kan worden ingezet. Het zusje van de Bridge Table is de Claire Table. De tafel is gebaseerd op hetzelfde principe als zijn broer, met dezelfde eigenschappen: doelmatig, praktisch en demontabel. De basis wordt gevormd, door de slimme constructie van het bovenblad met de poten. Na uitvoerig testen is gekozen voor dubbele slotverbindingen, solide en bewezen betrouwbaar, ook naar jarenlang intensief gebruik. Kras vast afgewerkt, doelmatig, een onderhoudsvrije tafel voor elke gelegenheid.

Lucky Floor

Het nieuwste in eigen huis ontwikkelde product is de Lucky Floor. Wij hebben een unieke vloer ontwikkeld waarbij over alles is nagedacht: snel en eenvoudig te leggen, handzaam en licht van gewicht, met een ongelofelijke draagkracht, duurzaam door eindeloos hergebruik. Stroomkabels, datakabels, perslucht maar ook de waterleiding vinden moeiteloos hun weg. Geen gereedschap nodig, niets afstellen, de elementen worden simpel in elkaar geschoven en gekoppeld door het vernuftige koppelstukje.